LocatieReset
Pand typeReset

Vastgoed te koop in spanje

148.000,00

Duplex Appartement (Begane grond) in Orihuela Costa

Modern Nieuwbouw Duplex Appartement (Begane grond) in Orihuela Costa met 2 slaapkamers en 2 badkamers. In de mooi aangelegde tuin ligt een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Het appartement ligt op het gelijkvloers en heeft een klein eigen tuintje.
Bekijk dit pand
349.950,00

Zeer ruime Villa in Rojales

Zeer ruime Villa in Rojales met 6 slaapkamers en 4 badkamers. De bebouwde oppervlakte bedraag 260 m² en het perceel 505 m². De villa heeft een privé-zwembad en een prachtig terras met uitzicht op de golf.
Bekijk dit pand
235.000,00

Mooie Villa in Rojales

Mooie Villa in Rojales met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een privé-zwembad. De villa beschikt over een groot solarium en een prachtige patio waar het heerlijk vertoeven. Er is ook een bijkeuken en een garage.
Bekijk dit pand
294.000,00

Bungalow te Torrevieja €294.000

Gebouwde bungalows nieuwe bovenverdieping met eigen solarium ! Nieuw project van 100 bungalows op de bovenste verdieping met privésolarium en begane grond met privétuin gelegen in een woonwijk van Los Balcones.
Bekijk dit pand
270.000,00

Appartement Santa Pola €270.000

Woonplaats met uitzicht op zee in santa pola ! Wooncomplex bestaande uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers, begane grond met een tuin, tussenverdiepingen met grote terrassen en zolderverdiepingen met een eigen solarium.
Bekijk dit pand
359.900,00

Villa te Orihuela Costa €359.000

Een nieuwbouwproject bestaande uit 38 moderne vrijstaande villa’s in het Vistabella Golf complex, een rustige woonwijk op 15 minuten rijden van de stranden van Orihuela Costa. De villa’s liggen in een prachtige golfomgeving waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals een winkelcentrum, een golfbaan, sportfaciliteiten en een zeer goede verbinding met de belangrijkste steden zoals Orihuela, Torrevieja of Guardamar. De villa’s worden gebouwd op percelen met een oppervlakte van meer dan 300 m2 en worden afhankelijk van het model gebouwd met één of twee verdiepingen. De modellen op één niveau beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een solarium, terwijl het…
Bekijk dit pand

Waarom SI-Invest?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We informeren u steeds in een duidelijke taal, zodat u steeds weet wat de volgende stappen zijn. Bovendien handelen we steeds zonder enige druk of stress: u beslist volledig zelf wanneer u tot een aankoop wenst over te gaan. Ook na de aankoop kunnen wij echter veel voor u betekenen, zowel wat betreft verhuur, homeservice, latere verkoop, herstellingen, invoeren wagen, verzekeringen… Samenwerken met Si-Invest betekent zorgeloos leven.

Persoonlijk contact en vertrouwen

Bij Si-Invest hechten we enorm veel belang aan persoonlijk contact en vertrouwen. Bij ons koopt u niet zomaar een woning, wel een droom. Zo start de begeleiding al bij het leren kennen van de regio. Wij gooien onze ervaring in de strijd en hebben geëngageerde medewerkers die verschillende talen machtig zijn. Als klant bent u bij ons geen nummer en ook voor een verregaande service na verkoop kan u op ons rekenen.

Wij begeleiden u van A tot Z

‘Eerlijk duurt het langst’, dat is ons credo bij Si-Invest. U mag dus eerst en vooral op een eerlijk en correct advies rekenen. Wij hebben ooit in uw schoenen gestaan, weten welke vragen u zich stelt en staan dan ook garant voor een volledige en eerlijke service, van A tot Z. Samen hebben we slechts één doel: uw droom realiseren.

Samenwerking met erkende advocaten

Voor veel mensen is het een droom om in Spanje te wonen, ons doel is dat het een droomverhaal blijft. Veel mensen worden immers onvoldoende juridisch geïnformeerd. Als makelaar werken wij dan ook samen met een erkend advocatenkantoor, dat zowel in België als Spanje vestigingen heeft. Zo kan u er steeds terecht, waar u zich ook bevindt, voor correct juridisch advies.

Menu