LocatieReset
Pand typeReset

Vastgoed te koop in spanje

Voorgevel
395.000,00

Villa Pasarela in Benijofar

Unieke villa die aangepast op maat kan worden gebouwd in Benijofar met 3 slaapkamers en eventueel kelder met of zonder garage. Gelegen op 3min wandelafstand van het centrum  
Bekijk dit pand
650.000,00

Exclusieve villa Benijofar

Prachtige exclusieve villa in Benijofar met hoogwaardige afwerking met alle luxe!!! De villa is gelegen aan de rand van Benijofar en op wandelafstand van het Spaanse leven.
Bekijk dit pand

Waarom SI-Invest?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We informeren u steeds in een duidelijke taal, zodat u steeds weet wat de volgende stappen zijn. Bovendien handelen we steeds zonder enige druk of stress: u beslist volledig zelf wanneer u tot een aankoop wenst over te gaan. Ook na de aankoop kunnen wij echter veel voor u betekenen, zowel wat betreft verhuur, homeservice, latere verkoop, herstellingen, invoeren wagen, verzekeringen… Samenwerken met Si-Invest betekent zorgeloos leven.

Persoonlijk contact en vertrouwen

Bij Si-Invest hechten we enorm veel belang aan persoonlijk contact en vertrouwen. Bij ons koopt u niet zomaar een woning, wel een droom. Zo start de begeleiding al bij het leren kennen van de regio. Wij gooien onze ervaring in de strijd en hebben geëngageerde medewerkers die verschillende talen machtig zijn. Als klant bent u bij ons geen nummer en ook voor een verregaande service na verkoop kan u op ons rekenen.

Wij begeleiden u van A tot Z

‘Eerlijk duurt het langst’, dat is ons credo bij Si-Invest. U mag dus eerst en vooral op een eerlijk en correct advies rekenen. Wij hebben ooit in uw schoenen gestaan, weten welke vragen u zich stelt en staan dan ook garant voor een volledige en eerlijke service, van A tot Z. Samen hebben we slechts één doel: uw droom realiseren.

Samenwerking met erkende advocaten

Voor veel mensen is het een droom om in Spanje te wonen, ons doel is dat het een droomverhaal blijft. Veel mensen worden immers onvoldoende juridisch geïnformeerd. Als makelaar werken wij dan ook samen met een erkend advocatenkantoor, dat zowel in België als Spanje vestigingen heeft. Zo kan u er steeds terecht, waar u zich ook bevindt, voor correct juridisch advies.

Menu