Sleutelbeheer, verhuurservice en andere diensten:
Si-Invest staat voor u klaar

  1. Home
  2. Service

Sleutelbeheer

Sleutelbeheer van uw woning in Spanje is een kwestie van vertrouwen. Bent u eigenaar van een woning aan de Costa Blanca? Dan wilt u vast dat er iemand een oogje in het zeil houdt als u zelf niet in uw woning aanwezig bent. Als u kiest voor sleutelbeheer via Si-Invest is uw woning in veilige en betrouwbare handen. Wij zorgen ervoor dat uw woning goed onderhouden wordt zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken als u ver weg bent van uw investering.

Heeft u een vakantiewoning aan de Costa Blanca (zuid) of omgeving en interesse in sleutelbeheer? Ook dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek.

Home service

Voor onze home service werken we met een vast tarief van 12 euro per bezoek. Worden er tijdens ons bezoek gebreken aangetroffen? Dan bieden we uiteraard een passende oplossing aan na overleg met u als eigenaar. In de service inbegrepen:

  • Controle van de woning op eventuele inbraak-, storm- of waterschade.
  • Controle van de sloten.
  • Controle op ongedierte.
  • Controle van de nutsvoorzieningen.
  • Verzamelen van de post en versturen via e-mail indien u dit wenst.
  • Si-Invest als contactpersoon voor uw alarm.

Verhuurservice

Verhuurt u uw vakantiewoning, maar bent u zelf niet in de buurt? Geen zorgen, Si-Invest draagt zorgt voor uw gasten. Wij hanteren een tarief van 40 euro om de zorg over uw woning en uw gasten op ons te nemen.

Inchecken van de gasten

Wij verwelkomen de gasten in uw woning, waar we ze wegwijs maken en de sleutels overhandigen. Wij informeren uw gasten over de werking van alle apparatuur in uw woning, zoals airco, televisie, rolluiken…

Daarnaast geven we uw gasten ook de nodige informatie die ze wensen over uitstappen, winkels, warenhuizen of andere. Indien gewenst, kunnen wij ook de borg ontvangen die de huurder dient te betalen. Ten slotte bespreken we uiteraard ook de regels die moeten nageleefd worden in de huurwoning.

Uitchecken van de gasten

Bij het uitchecken van uw gasten worden de woning en de inboedel volledig gecontroleerd, in het bijzijn van de huurder. In samenspraak met u wordt de borg terugbetaald of wordt er een berekening gemaakt indien er schade is. Wij nemen ook de sleutel weer in ontvangst na verhuur.

Andere diensten

Boodschappenservice

Komen u of uw gasten in Spanje aan op een feestdag, of pas laat op de avond? Dan kan u beroep doen op de boodschappendienst van Si-Invest.

U stuurt ons eenvoudig uw boodschappenlijstje door en bij aankomst staan alle bestelde boodschappen klaar in uw woning. Voor de boodschappenservice geldt een vast tarief van 25 euro.

Luchthaventransport

Niet alleen zorgen wij voor uw woning en uw gasten, wij zorgen er ook voor dat mensen tijdig en veilig op hun bestemming geraken. Deze service geldt weliswaar enkel voor vakantiewoningen aan de Costa Blanca Zuid.

Voor transport van of naar de luchthaven van Alicante betaalt u 40 euro voor luchthaventransport, van en naar Murcia bedraagt de kostprijs 45 euro.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Menu